Wellness spa massage erbjudande stockholm Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och lugnet i våra tals valv. Unna dig själv eller någon du tycker om en behandling i vår härliga och avkopplande miljö. Vi har ansiktsbehandlingar,kemisk peeling,massage. vaxning. Elements Spa, Clarion Hotel Stockholm Här kan du njuta av ekologiska kropps- och ansiktsbehandlingar, massage, bastu, flera.

Stockholms bästa spa – Thatsup

Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Unna dig lite av varje och boka in ett halvdagspaket med wellness inklusive Stockholms Spa & Hälsostudio erbjuder en helt privat upplevelse för kropp och själ Här finns allt man kan önska sig, från hot stone massage till.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, Wellnessavdelningen högst upp i Downtown Camper by Scandic på Här finns möjlighet att lyxa lite och välja ett Spa-paket som.

Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och Nr 1 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Läs mer Gamla Stan Thai Massage. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Se till att få våra erbjudanden och nyheter rätt in i mailkorgen. Vi skickar nyhetsbrev ca 1. Boka Spaweekend. 50 min klassisk massage samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Se till att få våra erbjudanden och nyheter rätt in i mailkorgen.

Vi skickar nyhetsbrev ca 1. Boka Spaweekend. 50 min klassisk massage samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Stockholms bästa dagspa

Wellness spa massage erbjudande stockholm Yoga och pilates 7. Tack för ditt visade intresse. Allt hänger ihop på den här avkopplande oasen på Östgötagatan där du bland annat hittar kurbad med namn som Söderbönan och Söderkisen. Registrera med Facebook Det är lugnt, vi lägger aldrig upp något utan ditt tillstånd.

Här finns ett generöst utbud av olika behandlingsformer. Faktum är att varje rum har sin egen miljö, inspirerad av en egen plats i världen. Blicka ut över Gamla stan och Riddarfjärden medan du sjunker ner i en året-runt-öppen takpool mitt i city.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail