Homeparty sexleksaker test sexleksaker Ni har inget köptvång när ni har ett homeparty med More Than Love. med ett homeparty där vi visar sexleksaker, oljor, erotiska kläder och annat spännande. Här kan du läsa om vad det innebär och hur det går till att arbeta som homepartysäljare för sexleksaker. En möjlighet att Kunskapstest innan ditt första party. Vill du boka ett homeparty i Halmstad, Malmö, Göteborg eller Helsingborg? Du tjänar pengar på att sälja sexleksaker på event som t ex möhippor och tänkas vara och visar produkter som ni både kan känna, klämma, testa och smaka på! Homeparty. Bjud in minst 7 av dina vänner till ett homeparty som är något utöver det vanliga. Ett homeparty med sexleksaker brukar inbjuda till många skratt.

Varorna på homepartyn är framförallt riktade till kvinnor. Det kan vara hudvård och smink, smycken, kläder till kvinnor och barn, sexleksaker. Jag säljer nu sexleksaker vissa kvällar och helger vilket jag tycker är superkul" Jag kollar alltid på gavtc.org när jag vill testa något nytt att sälja.

Att köpa sexleksaker via homeparty är både underhållande och informativt. Du och dina vänner får klämma och känna på produkter i lugn och ro under.

Undvik att bli lurad på homeparty - Icakuriren

Jag säljer nu sexleksaker vissa kvällar och helger vilket jag tycker är superkul" Jag kollar alltid på gavtc.org när jag vill testa något nytt att sälja. Varorna på homepartyn är framförallt riktade till kvinnor. Det kan vara hudvård och smink, smycken, kläder till kvinnor och barn, sexleksaker.

Homeparty. Bjud in minst 7 av dina vänner till ett homeparty som är något utöver det vanliga. Ett homeparty med sexleksaker brukar inbjuda till många skratt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail