Skön massage göteborg wellness spa I Göteborg finns det grymma spaanläggningar för dig som vill ha en avkopplande behandling mitt i veckan, Njut av djupgående hot stone-massage, en ansiktsbehandling, träning och relax. Här kan du Alovea Day Spa. Day Spa mitt i centrala Göteborg sedan 16 år. och bubbelbad men även ett varierande utbud av spa, hud, kropps och massagebehandlingar. Thai massage. Upplev Upper House Spa. Med hög service och fantastisk utsikt guidar vår personal dig till lugn och harmoni. Det nordiskt avskalade möter orientens varma. Centralt, Prisvärt och Populärt spa i Göteborg. Boka spabehandling, massage och fotvård online. Köp presentkort, koppla av i spa eller träna på gavtc.org: skön.

Välkommen till Alovea Day Spa i Göteborg och First Hotel G. Stig in i en Skäm bort dig själv och en vän och ha en lugn och skön helg mitt i Göteborg. på rummet; Varsin 30 minuters behandling; en massage och en ansiktsbehandling; Stor. Spa- och wellnesscenter i Göteborg: Se omdömen och bilder för spa- och Spa- och wellnesscenter - Göteborg‎ . Paragon Resort Asian Massage & gavtc.org: skön.

Gillar du att simma eller bada och bor i Göteborg? Njut av en mjuk och behagligt avslappnande massage av kropp, ansikte och hårbotten Under inpackningen appliceras ansiktsmask och sedan utförs en skön hårbottenmassage. Vår härliga sparitual är en badceremoni som du utför själv, den är utformad för att du.

Elvans Massage och Hudvård, Göteborg, Quality Hotell 11 Eriksberg – Bokadirekt

Du kan ta en lindrig paus i din vardag genom att boka en skön massage i Göteborg hos oss på Uggla Massage & Wellness. Under den tid du väljer att bli  Saknas: spa. Alovea Day Spa. Meny Alla Massage Spakur Pedikyr Klassisk Massage. Svenska klassisk massage löser upp Hot Stone Massage .

03 Göteborg. Upplev Upper House Spa. Med hög service och fantastisk utsikt guidar vår personal dig till lugn och harmoni. Det nordiskt avskalade möter orientens varma.

Upplev Upper House Spa

Skön massage göteborg wellness spa Unna dig en härligt skön och renande ansiktsbehandling. Vid sparitualen erhåller du en necessär med utvalda produkter från Kerstin Florian. Energikur 80min Skönt för stela muskler och leder. En chokladmassage berör luktsinnet då massageoljan doftar choklad, och känseln eftersom den masseras in i kroppen.

Sen läggs en passande mask, under tiden masken verkar får du en härlig handmassage. Ta hand om dig själv och bara njut. Missa inte att sjunka ned i ställets mysiga bubbelpool.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail