Test sexleksaker klitoris vibrator Söndags reporter har testat tolv sexleksaker som tar sexlivet till en ny Klitorisvibratorn har mjuka räfflor av följsam silikon som kittlar lagom. Sexleksaker: Ge vännen eller dig själv något som pirrar lite extra Den här lilla klitorisvibratorn gör dig glad på alla sätt. Med 10 olika. Men sexleksaksdjungeln är tät och det kan vara svårt att veta vilken vibrator som passar just dig. Därför lät vi Rebecca testa fem vibratorer med. Vi har testat 9 snygga vibratorer som du inte behöver gömma i byrålådan. En klitorisvibrator blev bäst i test. Men vi hittade också några.

TEST! Här är de bästa sexleksakerna för par

Test sexleksaker klitoris vibrator Vi har testat 9 snygga vibratorer som du inte behöver gömma i byrålådan, test sexleksaker klitoris vibrator.

Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse. Len och skön och med lagom starka vibrationer. Ser ut som ett läppstift utanpå och slinker lätt med i necessären om man ska ut och resa. Massage och vibrator i ett som man kan använda över hela kroppen, både utanpå och inuti. För in din penis och kontrollera vibrationerna med kontrollpanelen.

Lugn, vi har valt ut och testat de mest spännande sexleksakerna du kan få tag gavtc.org här lilla Vibratorn som liksom suger tag i klitoris.

VIBRATORER. ”Siri 2” från Lelo Lyxig sexleksak som stimulerar klitoris i takt med musiken du lyssnar på. Utseendet påminner om en. Men sexleksaksdjungeln är tät och det kan vara svårt att veta vilken vibrator som passar just dig. Därför lät vi Rebecca testa fem vibratorer med.

Test av 12 sexleksaker för kvinnor & män | Hälsoliv

Sexologen Linn Heed har låtit testa sexleksakerna som får det att pirra lite En smidig klitorisvibrator som kan användas både av paret under. Vi har testat 9 snygga vibratorer som du inte behöver gömma i byrålådan. En klitorisvibrator blev bäst i test. Men vi hittade också några. Svenskarna köper sexleksaker som aldrig förr. Här är Ester från Belladot är en liten men kraftfull klitorisvibrator som är lätt att ta med överallt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail